De er altså ikke rigtige rotter

Bogbrunch intro

Jeg var til min aller første bogbrunch igår! Sammen med 5 andre rigtig søde kvinder, der er lige så glade for at læse bøger, som jeg er. Men som også er trætte af, at når man til tider har lidt meget at se til, fx på arbejde eller på uni, og ikke lige for læst helt så meget, som man egentlig gerne vil. Derfor har vi besluttet os for at skulle læse en bog i måneden, og så mødes vi til brunch, og snakker om bogen. Det er helt uformelt, super hyggeligt og slet ikke skole-agtigt, det var ret vigtigt for os! Man skal ikke føle, at man ikke kan møde op, hvis man ikke lige har fået læst bogen, og det kræves ikke, at man møder op med en dybdegående analyse af bogen. Det gælder bare om at vi skal hygge os, snakke om gode bøger, og få noget lækkert brunch selvfølgelig 🙂

Fordi det var den første gang, vi mødtes, gik ‘mødet’ mest ud på at få udvalgt nogle bøger, én fra hver. Vi mødte alle op med ca 3 forslag, så skrev vi dem ned, og stemte på, hvilken af de tre vi skulle læse. Således endte vi ud med 6 bøger. Den første bog vi skal læse i september/oktober er… (trommehvirvel)

Beckomberga af Sara Stridsberg

Det er ikke en bog, jeg tidligere har hørt om, heller ikke forfatteren har jeg læst noget af tidligere, men det er også det, bogbrunchen går ud på: At læse nogle bøger man ikke umiddelbart selv ville have valgt. Vi er en flok ret forskellige kvinder, så derfor er der også kommet en bunke ret forskellige bøger på listen, og det er mega fedt! Jeg holder mig som regel altid til fantasy, sci fy og paranormal afdelingen, men man kan også blive for fastlåst i sine ideer om, hvad man godt kan lide. Sommetider er det meget godt at prøve noget nyt, og det vil jeg også invitere dig til at gøre. Det kunne være rigtig hyggeligt, hvis der var nogle derude, der fik lyst til at læse med. Det behøver ikke være hver måned, man kan bare gøre det de måneder, man har tid og lyst, eller hvis der lige skulle være en måned med en bog, man synes lyder rigtig spændende.

Hver måned, når vi har mødtes i bogbrunch klubben, vil jeg lave et indlæg om, hvad vi har snakket om, og hvad vi synes om bogen. Så skal i være rigtig velkomne til at snakke med nede i kommentarfeltet. Det kan altså være rigtig dejligt at have nogen at dele sine bogoplevelser med.

Jeg håber, I har lyst til at være med.

See you

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De er altså ikke rigtige rotter