Ny udgivelse fra Gyldendal

En muffin fluffer sjov tegneserie

Hvis du synes, det er være lidt for meget med alt det sukkersøde julemenageri eller bare generelt har en mørk form for humor, så har jeg den helt rigtige tegneserie til dig. Den har blod, involde, åbne benbrud og masser af bandeord. Den har også regnbuer, enhjørninger og andre fluffy dyr. Confused yet? Lad mig præsenterer I Hate Fairyland.

img_2124-3

Nogle gange kan de jo bare være nødvendigt med et afbræk fra juleglæden med en 8-årig pige, der hakker en masse søde små væsener ned med en kæmpe økse. Den politiske korrekthed er smidt ud af vinduet her i Skottie Youngs tegneserie om pigen Gertrude.

Det er et hvert 8-årig barns største ønske at komme til Fairyland, og ind i mellem får et udvalgt barn lov til at komme på besøg. I denne historie er det heldige barn Gertrude. For at komme ud af Fairyland igen, skal hun finde en magisk nøgle, der kan bringe hende hjem. Nøglen viser sig bare at være lidt sværere end forventet at finde for Gertrude. Da historien starter har hun tilbragt 27 år i Fairyland, og det har gjort hende en anelse psyko. Hvis du kan lide Deadpool, vil du helt sikkert også kunne lide Gertrude.

img_2133

Gertrude er mindst ligeså psyko som Deadpool og bander også ligeså meget. Selvfølgelig kan man ikke åbenlyst bande i Fairyland, men det er stadig ret let at gætte, hvornår der bliver bandet. Mother fucker er for eksempel bytte ud med muffin huggin’ og muffin fluffer, og fuck er byttet ud med fluff. Bandeordene står som regel også med ekstra store og farvede bogstaver, for at gøre endnu mere opmærksom på, at de er der. Den største forskel på Gertrude og Deadpool er, at hvor Deadpool har et lidt for tæt og upassende forhold til sin enhjørning, så hader Gertrude efter 27 år i Fairyland alt, hvad der er sødt og fluffy. Ikke mindst fordi hun nu er en 35-årig deprimeret kvinde fanget i en lille sød 8-årig piges krop.

Noget af det bedste i historien er, at alle de søde fluffy indbyggere i Fairyland efterhånden også hader Gertrude. Hun skaber ravage overalt, hvor hun tager hen og begår endda folkedrab på et tidspunkt. Væsnerne og især dronningen i Fairyland har fået nok. Det rigtig sjove i tegnserien er i virkeligheden, at alle de skabninger som, det er meningen skal være godheden selv også er nogle muffin huggers.

Jeg har ikke så meget mere, at sige om den her graphic novel guys. Den er helt vildt sjov og har et gigantisk vanvittig morsomt plot twist til sidst. Jeg vil helt klart anbefale den, især hvis man som mig godt kan have en lidt mørk og plat humor 😀

See you next time.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ny udgivelse fra Gyldendal